Samenwerking

Samenwerking

Wij werken samen met Marian Karssen. Wij nemen waar voor elkaar in onvoorziene gevallen, scholingen en vakanties. Marian heeft een solopraktijk in Winschoten

20-weken echo

Voor de 20-weken echo en pretecho’s kun je bij Echotoon in Groningen terecht. Binnenkort maakt Rianda alle andere echo's.

Ziekenhuizen

Mocht je een voorkeur hebben om in het OZG, UMCG of in het Martini ziekenhuis te bevallen dan is dat mogelijk. Wij begeleiden (poliklinische) bevallingen in alle drie de ziekenhuizen. Hierdoor kun je bevallen op de plek waar jij je prettig voelt, thuis of in een van de ziekenhuizen.

Gewoon Bijzonder is aangesloten bij de VSV’s OZG, Stad en Ommeland (UMCG) en MGG (Martini ziekenhuis). Dit zijn Verloskundig Samenwerkings Verbanden waarin gynaecologen, klinisch verloskundigen (verloskundigen die in het ziekenhuis werken) samenwerken met eerstelijns verloskundigen (de verloskundigen die buiten het ziekenhuis werken) en kraamorganisaties met als doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit van verloskundige zorg te waarborgen. 

Kraamzorg

Wij werken met alle kraamzorgorganisaties samen.