Niet tevreden? Laat het ons weten!

Niet tevreden? Laat het ons weten!

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige, en de begeleiding krijgt die jij en je kindje nodig hebben. 

Heb je vragen, twijfels of ben je ergens ontevreden over?

Vertel het ons dan, liefst zo snel mogelijk, maar ook als je er al langer mee rondloopt. Dan praten we erover en probeer ik je gerust te stellen, een misverstand uit de weg te ruimen of op een manier te werken waar jij je prettig bij voelt. Als je het prettiger vindt, neem dan iemand die je vertrouwt mee naar dit gesprek.

Schakel een klachtenfunctionaris in

Wil je meer weten over jouw rechten of wil je graag advies? Je kunt je klacht, voor of na het gesprek met ons, bespreken met een klachtenfunctionaris. Zij zijn onpartijdig en bespreken met jou waarover je ontevreden bent en wat je zou willen bereiken met je klacht en hoe je daarmee naar ons kunt komen. Alles wat je daar bespreekt is vertrouwelijk. Neemt contact op via  www.klachtverloskunde.nl. 

Geschilleninstantie Verloskunde

Als je er met ons en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uitkomt, kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of je klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak. Meer informatie kun je vinden op www.geschilleninstantieverloskunde.nl